Saturday 28 May 2011

Dedicatie pentru toti care se simt!

    Stiu ca nu meritati nici macar sa ridic un deget pentru voi, stiu ca nu veti pricepe absolut nimic si mai stiu si ca ma veti bombarda cu o gramada de alte mesaje in care ma veti ataca fara incetare si fara vreun sens dar trec peste toate acestea si va dedic aceasta melodie mai veche dar care mi-a venit astazi in minte gandindu-ma la ziua de ieri.
   Aceasta postare nu este numai pentru voi doua...stiti bine cine sunteti si sa ziceti merci ca nu va divulg identitatile. Este o dedicatie pentru oricine se grabeste sa ma acuze asa una-doua, fara sa incerce sa ma cunoasca si sa imi inteleaga personalitatea.
Cu fiecare jignire, cu fiecare minciuna, cu fiecare atac in plus devin din ce in ce mai puternica asa ca vreau sa va multumesc pentru ca ma ajutati sa progresez!
   Pentru mine orice sut in fund este un pas inainte! 


   Press play, dragutele mele binevoitoare!


   Cam atat mai am de spus: eu intretinuta cum spuneti voi nu o sa fiu toata viata, asta trece dar rautatea care zace in voi este pe viata, iubitele mele!


   Va multumesc inca odata pentru ca ma intariti si imi dati si mai multa energie pentru a merge mai departe alaturi de oameni adevarati, care ma apreciaza si stiu sa ma iubeasca asa cum sunt eu!

   Pentru voi, "adio"!
   Pentru ceilalti care imi citesc blog-ul "pe curand"...





6 comments:

  1. nu inteleg persoanele astea care comenteaza aiurea din lipsa de ocupatie si se iau de persoane foarte ok.Nu le baga in seama nu merita,mai ales cand esti o pesoana asa ok si de treaba ca tine.

    ReplyDelete
  2. Acest sfat mi l-au dat toti apropiatii mei.
    Din tot acest "circ" o singura chestie este pozitiva:imi iubesc si mai mult familia si iubitul si bineinteles prietenii adevarati.
    Multumesc pentru sprijin,Delia!
    Te pup!

    ReplyDelete
  3. Cu placere :* poti conta pe mine oricand.Daca vrei sa te ajut cu ceva poti sa imi spui ;;)

    ReplyDelete
  4. Multumesc!Apreciez.Este valabila si reciproca.

    ReplyDelete
  5. Eu sunt una dintre fete,Andreea ma numesc ,am absolvit acelasi liceu,numai ca eu sunt cu un an mai mica decat tine si nu mi-e rusine cu ceea ce sunt.Nu ma deranja cu nimic daca imi divulgai identitatea!Si eu am anumite lucruri sa pe care vreau sa ti le spun dar pentru ca respect munca ta,acest blog ,si respect oamenii care citesc acest blog nu voi scrie aici nimic,iti voi trimite pe mess replica mea pentru toate jignirile pe care mi le-ai adus tu mie.

    ReplyDelete
  6. Andreea,draga mea,acele lucruri deja mi le-ai spus prin sms-uri!Sau ai uitat deja?
    Imi respecti munca?Care munca,papusa?Parca nu era nimic de capul meu, parca eram vai de mine si nu ma suferea nimeni...
    De jignit eu nu te-am jignit!
    Gandeste-te bine si ai sa relizezi ca gtot ce zici despre mine este de fapt valabil pentru TINE!

    Asta sa fie ultima oara cand mi te mai adresezi!
    Nu mai vreau sa stiu nimic de tine asa cum de fapt iti dorestio si tu.

    Nu mai juca teatru si numai incerca sa te scuzi sau sa te acoperi parand fata simtita.
    Poate pe cei care citesc aici ii poti pacali dar pe mine nu!
    Iar daca vei mai incerca ceva,orice,ba chiar daca vei trece la alte lucruri urate,un mic pont:am inregistrat convorbirile atat cu tone cat si cu "minunata fiinta" Camelia ;)

    ReplyDelete