Sunday 29 March 2015

Jurnal de vacanta (decembrie 2014-ianuarie 2015) - A patra zi - Sinaia

   Buna! Gata jurnalul de calatorie. Pozele de astazi sunt ultimele, nu va ma stresez cu muntele, promit! :)) 

   In ultima zi petrecuta la munte, inainte sa plecam acasa, mi-am dorit foarte mult sa revenim in orasul inimii mele, Sinaia. Am mers pe la Peles, m-am incarcat energetic si iar mi-au revenit in minte clipele frumoase petrecute ani la rand in acest oras si in special in zona Furnica.. 

   Pentru ca deja se inserase bine de tot ni s-a facut foame asa ca i-am propus lui Silviu sa mergem tot la Snow. Din pacate, localul era arhiplin asa ca mi-am amintit de un altul unde mai fusesem o singura data, intr-o excursie organizata in timpul liceului. Se numeste Bucegi si acolo a inceput legatura mea amoroasa cu papanasii :)) 
   Am comandat fiecare cate o pizza si ne-am delectat cu muzica. Am profitat de ocazie si ne-am odihnit putin pentru ca urma sa pornim la drum. Pe la ora 22 am plecat spre Bucuresti :) Nasa mea avea fibrilatii la gandul ca o sa calatorim noaptea, daca era dupa ea am fi plecat de mult, de pe la pranz :) Sincer, a fost o decizie inteleapta ca am amanat atat de mult plecarea pentru ca drumurile s-au eliberat si s-a mers foarte bine. Am ajuns acasa imediat! De fapt, mai intai am trecut pe la prietenii nostri, Mihai si Flory ca sa ridicam pachetelul blanos, pe Taz :) Nu am mai putut sa rezist nici un minut in plus fara el! Mi-a fost asa de dor! 
   Asa s-a incheiat escapada noastra. Abia asteptam sa repetam experienta! Chiar astazi ma gandeam ce bine m-am simtit acele zile, ce mult mi-a priit sa respir aerul rece, plimbarile dificile prin zapada, joaca, totul. Stiam ca o sa ador muntele si iarna!












































   Caciula - No name
   Fular - No name
   Canadiana - Meli
   Colanti - Stradivarius
   Bocanci - Stone Creek



 
   Sa aveti o duminica minunata! Va pup!


  Pe curand...
 

2 comments:

  1. Castelul Peles este pur si simplu superb-! Pacat ca nu stim sa facem turism!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ramona,

      Avem multe locuri superbe dar da turismul e inexistent!

      Delete