Saturday 17 January 2015

Shop and tell (19)

   Buna dimineata! Am simtit ca ieri o sa reusesc ceva pentru care eram in asteptare inca de luna trecuta si asa a si fost. Am primit vestea cea buna si m-am linistit. Vineri este ziua mea norocoasa si este si o zi sfanta. Intotdeauna lucrurile bune le-am savarsit in aceasta zi. Deja nu mai este o simpla coincidenta, ci este mana Lui. Ii multumesc lui Dumnezeu pentru tot ce face pentru mine si ma rog sa ma aiba in paza Sa intotdeauna. In curand o sa se puna in miscare ceva foarte benefic atat pentru mine cat si pentru cei dragi mie, in special pentru mama, fiinta cea mai de pret, pentru care am promis ca o sa lupt. Vreau sa o ii ofer totul si astfel o sa am si eu un pic de bucurie. Bineinteles ca ma voi stradui ca sa imbunatatesc si traiul meu, sa aduc implinire si bunastare, fiindca cred ca este in sfarsit momentul meu. Dar o voi avea in suflet si in gand si pe mama mea, care a facut atatea pentru mine si pentru ceilalti si vreau ca si ea sa aiba parte de satisfactii si  conditii bune.
   Anul 2015 aduce schimbari in viata mea... Sanatate sa fie ca restul vin de la sine, iata si ce frumos vin! Totul la momentul potrivit.
   Astazi un nou "Shop and tell" cu cateva noi achizitii, de care sunt mai mult decat multumita si pe care le veti vedea si in urmatoarele postari. Asadar sa incepem.


   ACCESORII VESTIMENTARE:





   Esarfa Clockhouse

   Este un cadou de la prietena mea Flory si deja am purtat-o de vreo doua ori. Imi place mult acest tip de esarfa datorita tesaturii dar si a franjurilor.





  



   Manusi 3M - din Lidl
   Pret: 24. 99 lei

   Le-am cumparat special pentru mica noastra escapada la munte. Nu fac eu snowboard dar aveam nevoie de ceva mai gros si care sa ma apere de umezeala.
   Am mai avut de la aceasta firma o pereche de manusi groase dar din lana, pe care le-am pierdut anul trecut si pe care le regret enorm fiindca erau nemaipomenite si aveau si un design dragut.



   HAINE:









   Pulover Esmara - din Lidl
   Pret : 44. 99 lei

   De mult timp imi doream cel putin un pulover cu paiete. Mi se pare atat de dragut ca oricum te-ai intoarce sclipesti. Aceste paiete sunt de bun gust, nu arati ca un glob de Craciun si se poate purta atat casual cat si la o tinuta mai eleganta.



   INCALTAMINTE:







   Cizme 

   Le-am primit cadou si am fost tare bucuroasa cand le-am vazut prima oara pentru ca ma gandeam de multi ani sa investesc intr-o pereche de cizme bune de cauciuc. Acestea au un aspect putin mai elegant datorita print-ului si al toculetului dar sunt la fel de confortabile ca oricare cizme de acest gen si nu intra apa in ele deloc. 













   Cizme Graceland - din Deichman
   Pret: 179 lei

   Talpa este buna pentru acest anotimp, interiorul imblanit la fel ajuta la pastrararea caldurii iar fermoarele si cataramele le dau un aspect mai indraznet. Le-am purtat deja de la Craciun incoace si sunt multimita de ele deocamdata. Este loc suficient  ca sa port si sosete fiindca sunt mai late in fata si sunt si comode. Le-am purtat si la munte si am rezistat in ele destul de binisor chiar si la - 24 de grade.



   Sa aveti un sfarsit de saptamana pufos! :P Va pup!


   Pe curand...

14 comments:

  1. Pulovarasul este tare frumos! Aveau si pe alte culori?
    Sa le porti cu drag pe toate! :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Beauty and others,

      Multumesc! Parca aveau pe un vernil si posibil pe cafeniu. Nu imi mai amintesc bine dar oricum nu stiu daca mai gasesti dar merita incercat. Arata frumos pe corp si vad ca paietele sunt destul de rezistente caci am purtat puloverul la munte pe sub o canadiana si nu am inceput sa ma scutur :P

      Te pup!

      Delete
  2. Hint:
    Thinsulate nu este marca, este denumirea materialului(izolatiei) produs de compania 3M, e ca si cum ai lua o tigaie teflonata( teflonul este produs de DuPont in diverse variante) marca Tefal si ai zice ca este marca Teflon sau Dupont, sau cum ai lua o geaca sau pantofi cu membrana goretex si ai zice ca sunt facut de compania goretex care de fapt produce doar materialul brut nu produsul finit . Si dupa cum calitatea tigailor de teflon difera existand mai multe variante a acestui material, si calitatea produselor cu thinsulate difera.Oricum calitatea produselor lidl este foarte ok raportat la cat costa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc pentru corectura.Sincer nu eram sigura dar am cautat despre Thinsulate si am gasit niste informatii, probabil erau eronate sau incomplete.Am mai cumparat lucrusoare facute de o firma anume dar care erau vandute sub alta denumire si am crezut ca este si acesta cazul.Da,raportul pret-calitate este bun si de cele mai multe ori nu am avut probleme cu ce am cumparat din Lidl.

      Delete
  3. Ma bucur pt vestea ta buna. Am un feeling ca e legat de vreun job:-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Camelia,

      Multumesc!Nu confirm dar nici nu infirm :) Mai intai sa se realizeze si abia apoi va dau de veste.

      Delete
  4. Nimeni nu s-a nascut invatat si omul cat traieste invata totul e sa vrea!
    Daca te intereseaza sa citesti mai multe gasesti aici:
    http://solutions.3m.com/wps/portal/3M/en_US/Thinsulate_Insulation/Homepage/AboutUs/WhatIsThinsulate/
    Chestia cu lucruri sub alt nume la lidl este des intalnita si iti poti da uneori seama uitandu-te la producator(daca mai este scris) sau la ingrediente.
    Bafta cu misterul !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc! :)
      Sunt total de acord cu ce ai scris!Si eu cred ca niciodata nu putem spune ca stim totul si este bine sa fim deschisi mereu ca sa aflam cat mai multe si sa le si asimilam.
      Seara buna!

      Delete
  5. Replies
    1. Mila,

      Merci, merci! :) Te puuup cu drag!

      Delete
  6. Ce-mi plac cizmele de cauciuc...de fapt toate imi plac, sa le porti cu placere. Sa-ti ajute Dumnezeu sa-ti implinesti toate visele. Pupici.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alexandra,

      Si eu le ador! Nu imi mai venea sa mai ies din ele,numai asta vroiam sa port zi dupa zi :)

      Multumesc din suflet!Amin!La fel si tie iti doresc cu toata sinceritatea!

      Si eu te pup!

      Delete
  7. Câte lucruri frumoase. Să le porți fu drag. Te pup.

    ReplyDelete