Monday 6 June 2011

Himalaya and a brush trick!


   Ultima oara cand am fost prin Cora sa luam cele necesare, cautand sapun, mi-au atras atentia doua dintre toate sortimentele asezate pe rafturi. Aspectul care m-a facut sa ma opresc in dreptul lor a fost amabalajul. Simplu dar care m-a dus cu gandul la produsele din plafar, pe care le iubesc! Apoi cand am vazut ce contin  si le-am mai si simtit parfumul am fost cucerita si am decis ca e musai sa le incerc. Si bine am facut caci sutn multumita de efectul lor. Nu usuca pielea, lasa o aroma minunata si au si un aspect placut. Dar sa va arat poze ca sa va convingeti singuri ;)



   “Himalaya Herbels este o gama de produse naturale, eficiente si sigure, care contin ierburi atent selectionate din inaltimile Muntilor Himalaya. Combinand ce-i mai bun din Ayurveda cu ani de cercetare stiintifica, aceste produse redau cu adevarat sanatatea si vitalitatea naturala a corpului dumneavoastra.”

   Pe ambalaj mai scrie ca sapunurile au o compozitie vegetala si ca nu prezinta efecte secundare.


   Sapunul Cream&Honey

   “Intinereste pielea lipsita de viata. Imbogatit cu crema de lapte, este un emollient natural care hraneste si catifeleaza pielea si miere, care curate si lasa pielea fina.”

   Sapunul acesta este recomandat celor cu pielea normala, de aceea l-am folosit doar pentru maini.



   Sapunul Refreshing Cucumber

   “Improspateaza pielea. Imbogatit cu castravete, are proprietati astringente care ajuta la reducerea excesului de sebum si cocos, care catifeleaza pielea.”

   Pe acesta din urma o sa il folosesc pentru a-mi curata tenul si alte zone unde cred ca este necesara folosirea lui (cred ca este bun pentru a curata pielea care are cosuri si puncte negre), fiind recomandat celor cu pielea grasa iar eu am un ten mixt cu tendinte de ingrasare deci este numa` bun.


   In cea de-a doua parte a postarii  va voi arata un mic tutorial care s-ar incadra la do it yourself projects.

   Probabil ca ati auzit despre Kandee Johnson, o puteti gasi in blogroll-ul meu. O ador pur si simplu, nu numai pentru ca este un make-up artist de exceptie dar si pentru firea expansiva, originala si pentru sufletul mare pe care il are!
   This wonderful lady are un video in care arata cum ne putem face acasa an eyeliner brush. Va dati seama ca neavand asa ceva, am urmarit cu atentie indicatiile sale si mi-am facut my very own brush pe care de altfel ar fi trebuit sa dau destui bani.

   Aveti nevoie de:


                                                                         sau

   Pensula o puteti cumpara de la orice magazin de specialitate (cu vopsea, pigmenti, coli de desen and stuff like this). Eu am gasit-o pe aceasta la ColorIt si a costat doar 50.000 lei.


   Acolo unde este partea metalica, strangeti cu una dintre cele doua scule pe care vi le-am aratat mai sus pana cand pensula se indoaie si ajunge la unghiul dorit.

   Here it is!


   Am si incercat-o sa vad daca e ceva de capul ei and it works! Yeeeeey!



   Pentru un plus de inspiratie va atasez video-ul la care ma refeaream mai sus, unde veti gasi metoda ei de a face aceasta pensula si de asemenea modalitatea perfecta de a obtine codita aceea mult iubita din coltul exterior al ochiului.

   Va las sa o admirati pe frumoasa Kandee!


   Bafta si spor la treaba!

   Pe curand…


   P.S: Am probleme cu PC-ul asa ca for the moment o sa las acest scris pentru ca altceva nu vrea sa accepte editorul :( 


6 comments:

  1. Am vazut si eu trick-ul la Kandee! O sa-l pun si eu in aplicare. :D

    Ador produsele Himalaya!:X:X

    pupici!

    ReplyDelete
  2. Interesant!!!! :D Hmm e faina kandee, e priceputa:) nemachiata nu-mi place:D:) hehe:D:) las' ca esti mai faina tu ca ea:D pupici

    ReplyDelete
  3. Nu-i asa ca e faina ideea?! :)

    Te pup si eu,Anda!

    ReplyDelete
  4. Mie mi se pare o femeie super ok si nemachiata doar ca este mama a 4 copii si iti dai seama ca noptile nedormite plus alte indatoriri zilnice isi pun amprenta dar oricum eu o admir ca isi ureamaza visul si ca in afara de a fi parinte,este femeie.Se ingrijeste,se aranjeaza,iese...Urasc faptul ca unele femei dupa ce au copil/ii se neglijeaza,de asemenea partenerii care au copil se concentreaza numai pe cresterea lui si ar mai fi inca o realitate care ma supara si anume ca pe cat inainteaza in relatie,cei doi parteneri(fara copil chiar) uita sa se mai indragosteasca unul de altul,devin delasatori cu ei insisi dar si intre ei.Urasc treaba asta!

    Te pup,Monicuta!

    ReplyDelete
  5. AAAA... pare mai tanara decat este :)) sa stii:) nu stiam ca are atata copii, amazing! ai dreptate, dar parca tot mai frumoasa e machiata, nemachiata pare stearsa asa :) in rest jos palaria cum ai zis si tu pe langa treburile casnice se ocupa si de treburile ei:) Asta da Femeie! :)

    Te pup si eu!:X

    ReplyDelete
  6. Este mai bine put together machiata.

    As vrea sa fiu si eu asa ca ea,o femeie implinita!

    ReplyDelete