Thursday 4 April 2013

Green leggings

   Salutari! Dragii mei, pe o vreme asa de mohorata ce putem face decat sa ne incalzim sufletul cu muzica si poze frumoase. Eu una mai fac cate ceva prin casa, ascult muzica si mai si dansez putin. De curand am primit o veste buna, un raspuns pozitiv pentru o colaborare, pe termen limitat, e adevarat dar chiar si asa e bine venita. Job-ul presupune intretinerea unui site si toata activitatea se va desfasura de acasa. Este un part time si deci si recompensa financiara este micuta. Mi-am facut un plan, am analizat lucrurile si am ajuns la concluzia ca cel mai bine ar fi ca o parte din bani sa ii dau lui Silviu si o parte sa ii pun de-o parte, intr-un cont. Nu vreau sa ma apuc acum sa intru in ei, sa ii irosesc pe cine stie ce nimicuri gen cosmetice, accesorii sau mai stiu eu ce pentru ca ar insemna ca munca mea sa fie in zadar, asa barem au o utilitate. Daca era vorba despre o suma mai mare atunci da, mi-as fi permis sa ma arunc si la alte cheltueli dar in acest caz prefer sa o iau usor si sa fiu chibzuita. Ma rog, nu-i cine stie ce informatie dar am vrut sa va spun si voua mica mea reusita. Incet, incet voi urca spre trepte mai inalte dar momentan ma multumesc si cu atat.
   Dand asta la o parte, astazi va arat distractia mea de saptamana trecuta, dintr-o zi brrrrrr, desprinsa dintr-o poveste de iarna in care rolul principal l-au jucat dansatorii de gheata care valsau prin aer deasupra orasului. A fost o iesire cam neplacuta din punct de vedere fizic dar foarte satisfacatoare sufleste. Silviu m-a certat fiindca nu m-am lasat nici de data aceasta si m-am dezbracat pentru a face poze pentru blog. Mi-a zis ca exagerez dar sincer nu puteam sa nu profit de acel frumos peisaj alb. Iar eu cand vreau sa fac ceva, apai fac indiferent de circumstante si chiar daca dupa aceea nu imi mai simt degetele, lucru care s-a si intamplat atunci :p Luasem o pereche de manusi subtiri care s-au udat imediat si astfel si sangele meu care si asa circula aiurit :p Eh, tot nu imi pare rau! 
   Pozele nu sunt de o calitate exceptionala, era seara si aparatul nu face fata decat la lumina zilei, seara mai slabut iar daca activam blitul nu se mai vedea mai nimic in jur.















































   Canadiana - Aolong
   Caciula - No name
   Vesta - Zhen Hong
   Pulovar - No name
   Leggings - Pop line
   Ghete - No name
   
   Va pup!

   Pe curand...

8 comments:

  1. ma ia cu frig doar cand ma uit la poze :))) sa speram ca iarna a plecat definitiv acum...te pup!

    ReplyDelete
  2. Din cate vad la tine in poze, mai ca ma pot bucura si spune ca la noi e vara, ca de 2 saptamani e soare si se topeste zapada.. nu e tocmai cald, dar oricum, nu a mai nins deloc, yey!

    ReplyDelete
  3. Felicitari pentru reusita:) Eu caut ceva de munca de luni bune si fara succes. Acum sunt tare disperata ca mi se termina si somajul:(

    Revenind la lucruri mai frumoase, imi plac legginsii tai verzi. Am si eu o pereche de blugi verzi si abia astept sa-i port acum ca s-a mai incalzit vremea.

    te pup!

    ReplyDelete
  4. Te cearta pentru ca e grijuliu, uneori ce ne-am face fara ei :) Sunt mai verzi decat ma asteptam, resusciteaza vremea! :*

    ReplyDelete
  5. Ramona,

    Cred ca a plecat si nu se mai intoarce pana in decembrie.

    Te pup!

    ReplyDelete
  6. Michaela,

    Acum e binisor si la noi,numai ca nu prea e soare.

    Te pup!

    ReplyDelete
  7. Dia,

    Multumesc!

    O sa gasesti.Daca nu si nu atunci poate iti reconsideri tinta profesionala,poate accepti ceva mai putin ok pentru moment,pana cand dai de ceva foarte bun pentru tine.Nu stiu,este doar un sfat.

    Te pup!

    ReplyDelete
  8. Miha.ela,

    Eh,stiu asta dar nu mi-a placut cum mi-a spus-o.

    Daaa,sunt verzi,verzi!Nu ai cum sa nu ii observi :))

    Te pup!

    ReplyDelete