Wednesday 22 February 2012

Stefan...

   Este numele artistului la al carui concert am participat saptamana trecuta, pe 15 februarie. A fost organizat tot de catre Europa fm si a fost o atmosfera foarte frumoasa. Il mai acultasem live pe acest artist pe timpul cand eram in facultate, la unul dintre faimoasele sale concerte de Craciun. V-ati dat seama despre cine este vorba? Sa va mai dau un indiciu: rock`n`roll... ;)

   Noi am sosit pe la ora 18 (concertul incepea la 19.30) pentru a avea timp sa parcam pe undeva (sunt mari probleme cu treaba asta) si pentru a avea cum sa ne asezam acolo unde ne dorim deci cat mai in fata, normal! :) 





   (pregatirile de dinainte de concert)

   Si poze cu cei doi porumbei :D



   And now, ladieeees aaaand gentlemeeeeeen: Stefaaaaan Banicaaa Juniooooooor!!!


   Cand a intrat in garaj, a trecut prin multimea de oameni care il asteptau, s-a dus in fata si a primit de la o fetita de vreo cativa anisori o inimioara rosie cu sclipici :)

   Apoi a inceput distractia!






   (parte din formatia sa)

   Cateva poze facute de catre fotografii de la Europa fm. Pentru a va da seama cat de cat unde suntem noi in acele poze, v-am pus niste sageti rosii care sa va iasa in ochi :))


   Am reusit sa stam in al doilea rand din fata, chiar pe centru deci a fost super! Am vazut totul si am filmat aproape tot. As fi filmat cap coada dar fiindca aveam cateva filmulete in aparat, cardul era full deci aparatul nu a mai acceptat sa filmeze de la un punct in colo.






   Concertul a depasit o ora si a fost si un bis, spre delirul multimii!

   Au urmat pozele si autografele.



   Unul pentru mine si unul pentru mama :)



   Iubitul meu era foarte obosit, il dureau si picioarele, pe mine mijlocul, asa ca imediat ce am reusit sa facem poze, ne-am imbracat si am si plecat. Din cauza manusilor mele pana la coate, era sa pierd ceasul. Veti vedea in urmatoarea poza ca era cat pe aci sa cada de la mana :p


   Scuzati starea jalnica in care se aflau cizmele! Am mers prin zapada si stiti ca astia pun tot felul de chestii ca sa se mai topeasca (sare s.a.).

   Acasa am facut poze cu tinuta ;)




   Colierul este o amintirea  veche de la mare, din Eforie Nord.


   Ceasul acesta este foarte valoros pentru mine si familia mea, caci a fost al tatalui meu.



   Rochia aceasta mi-am cumparat-o acum vreo 2-3 ani si o ador pentru felul cum este croita, cade foarte frumos pe corp, are manecutele pana la coate si sunt evazate in partea de jos, materialul este moale, decolteul destul de generos si in partea inferioara are o lucratura finuta care ii da un aer sofisticat.
   Eu am purtat-o cu o bluza alba pe dedesubt  si cinspe mii de dresuri, ca de obicei, pentru ca era frig afara.


   Poate fi purtata si cu o curelusa sau in alte combinatii, obtinand stiluri diferite. De asemenea, merita precizat ca am luat-o alaturi de un colier superb cu multe brizbrizuri dar pentru ca am tinut expres sa innoiesc cerceii acestia mari, am renuntat la el, ar fi fost prea incarcata tinuta in partea de sus.

   Sa va spun cum am conceput tinuta. Vestimentatia inca nu mi-o alesesem dar am pornit cu ideea de a purta cerceii, pe care mi-i cumparasem chiar in luna decembrie a anului trecut si care stateau amarati in sertar. Apoi m-am gandit sa imi iau ceva de imbracat comod dar si feminin si am ales aceasta rochie, care intamplator se aseamana la culoare cu cerceii :) Stiu ca e de preferat sa accesorizezi cu ceva in alte nuante dar cerceii astia daca nu ii purtam atunci mi-ar fi parut rau pentru ca de mult mi-am dorit o pereche mai mare si vroiam ca in sfarsit sa o simt mai aproape  :)) I`m sick, I know! But aren`t we all cand vine vorba de placerile noastre?! :p
   Oricum mie mi s-a parut ca s-au potrivit. Nu s-a uitat nimeni ciudat deci nu cred ca am facut nici o gafa nu? I worry too much :))




   Asadar am avut o zi spectaculoasa, am mai cunoscut o vedeta (una care isi merita titulatura), am ascultat muzica buna, am dansat cat am putut, avand in vedere ca a trebuit sa si filmez in acelasi timp :p
   Ziua aceea a inceput trist si a continuat tot asa dar pe alocuri am avut motive de bucurie datorita acestui eveniment. De ce spun asta? Pentru ca fix in acea zi s-a implinit un an de la moartea tatalui meu... Ma gandeam sa nu ma mai duc dar mama m-a indemnat sa merg si sa ma simt bine pentru ca si tatalui meu ii placea acest artist. Pentru a-l lua cumva cu mine la concert si a imparti aceasta ocazie speciala si cu el, am purtat ceasul pe care vi l-am aratat mai sus. Astfel el a fost cu mine peste tot si cand Stefan Banica Jr a cantat melodia compusa pentru fetita lui, Ana Violeta (a spus ca de asemenea se gandeste si la fiul sau Stefan, cand canta aceasta melodie), mi-au dat lacrimile. Ascultati versurile si veti intelege de ce...


   V-as fi atasat ceea ce am filmat dar se incarca prea greu, asa ca am cautat melodia pe youtube.


   Staaaaati asaaaa! Nu inchideti pagina! Not yet! :) Am un anunt de facut. Listen up people!

   Urmatorul concert organizat de Europa fm va fi pe data de 29 februarie, adica miercurea viitoare. Cred ca tot la ora 19.30 va incepe dar VENITI MAI DEVREME daca vreti sa filmati si sa faceti poze! Nu uitati sa va aduceti apa cu voi, poate si ceva de haleala. Garajul este micut deci va fi imbulzeala si veti cam transpira (vara este sauna, believe me!) dar merita. Show-ul este mereu pe cinste, e mai intim decat la un concert mare, artistii sunt la propriu si la figurat mai aproape de public, sunt mai... ei insisi, ai mari sanse sa dai mana cu ei, sa le faci poze, sa iei autografe.
   Garajul este in Baneasa, adresa exacta: Str. Horia Măcelariu 36-38, sector 1
 
   Puteţi ajunge la sediul Europa FM folosind următoarele mijloace de transport în comun (RATB):
   Tramvaiul 5
   Autobuze: 335, 148, 205, 261, 304, 783, 112, 301,131

   Cica participarea la concerte este pe baza de invitatii, care se obtin sunand la ei daaaaar va spun din proprie experienta ca nu este nevoie de asa ceva, poate intra oricine pentru ca nu sunteti intrebati nimic la intrare so... ;)
   Noi am sunat, am facut rost de invitatie dar cand ne-am dus acolo, canci, nu ne-a "interogat nimeni". Barem pentru Stefan Banica Jr au specificat de nu stiu cate ori ca este numai pe baza de invitatie si cand colo nici vorba de asta. Cred ca ne induc in eroare ca sa nu vina toata populatia Romaniei :)) Deci nu va luati dupa ce auziti la radio, veniti cu cine vreti  pentru ca o sa intrati fara probleme dar repet, mai devreme!
   Aaaa si cel mai important detaliu, cei care vor concerta saptamana viitoare vor fi cei din trupa TAXI!

   Cam atat! Scuze ca nu am putut posta ieri, am incercat dar m-a luat un soooomn si apoi pana am pregatit multimea asta de poze mi-a luat o vesnicie.
   Gata, va scriu lista cu ce am purtat si va las sa plecati :)

   Geaca - Aolong (mai degraba aoleu e din China :))  )
   Rochie - am taiat eticheta (posibil sa fie LJR)
   Dresuri - No name
   Cizme - Red Lips
   Cercei - Rossetti
   Colier - No name
   Bratara - Avon
   Ceas - de la tata
   Manusi - No name
   Caciula - No name
   Geanta - Avon


   V-am pupat!

   Pe curand...

10 comments:

  1. Superbe pozele!!!!!


    Imi place de Stefan Banica, atat ca fizic cat si ca artist! Sunt sigura ca a fost un concert pe cinste!


    Iar tu si cu Silviu sunteti asa frumosi (e prima data cand vad poze cu prietenul tau, este un baiat superb si chiar consider ca va potriviti, deoarece amandoi pareti blazi si romantici).


    Te pup, Ela!

    ReplyDelete
  2. Aurora,

    Multumesc!Si mie imi plac mai mult pentru valoarea lor sentimentala,caci la calitate nu prea exceleaza dar in fine...Cele facute de cei din echipa Europa fm sunt superbe!

    Da,a fost minunat si abia astept sa il ascult din nou!

    Multumesc pentru compliment!Daca doresti ti-l pot imprumuta :p Lasand gluma la o parte,da,Silviu este un baiat frumos,atat la interior cat si la exterior.
    Blanzi nu stiu dar cuminti da iar cu romantismul eh...aici intram in alta discutie...dar da,suntem si asa.

    Te pup si eu!

    ReplyDelete
  3. Congrats, I love Stefan Banica Jr! ♥ Tu si prietenul tau sunteti niste draguti :D

    ReplyDelete
  4. AM fost si eu mai demuuult la un concert al lui Stefan! Superrrrrb! Genial om!!!! cateva ore n-am putut sa stau jos!:))

    Porumbei frumosi ce sunteti voi!:X nice outfit:D

    App iubitul tau are ochi frumosi:D

    Va pup!:D>:D< Seara faina sa aveti.:D

    ReplyDelete
  5. Koko,

    He`s great:beautiful voice,beautiful show,beautiful music!

    Multumim! :)

    Te pupacesc!

    ReplyDelete
  6. Monica,


    Daaaa si eu am dansat toata seara atunci de Craciun :)

    Merci,merci!

    Ce "succesuri" are Silviu la fete! :D Mai,mai ca mi-e teama sa mai pun poze cu el :))

    Si noi te pupam!
    Nu prea am avut o seara faina,barem Silviu a stat si a reparat tevi,a schimbat coturi si teuri ca s-au stricat si curgea apa pe peretele de la baie la mama :( Acum 45 de minute ne-am intors de la ea...

    ReplyDelete
  7. Hei...dragut concert...ma bucur pentru voi...o sa urmaresc si eu concertele astea poate reusesc sa si ajung acolo...iti dau de stire si poate ne vedem...va pup...va sta foate bine impreuna...

    ReplyDelete
  8. Neata,Luana!
    Ok,astept un semn ;)
    Te pup si multumim!

    ReplyDelete
  9. foaarte frumos! ma bucur cand vad ca mergeti la diferite concerte. noi nu prea avem asa ceva aici la mare. sa mai mergeti ca-s tare mistoace! :)

    ReplyDelete
  10. Ooooo!Ai net aaaaa?!!!In sfarsit! :D

    si eu ma bucur cand avem diverse activitati,mai ales de acest gen.Am fi mers si la Taxi dar a fost el foarte obosit asa ca am ratat concertul lor dar vin ele altele.

    Te pup,Danielusa!

    ReplyDelete