Friday 28 January 2011

Si totusi...


...chiar daca nu va dezvalui motivul pentru care s-a nascut acest blog,m-am gandit ca ar fi o idee buna sa postez cate ceva.Luati-le ca pe niste indicii si cu ocazia aceasta va veti face o prima impresie despre mine.
Pentru ca este iarna si pentru ca iubesc tot ce tine de acest anotimp am sa incerc sa adun aici unele dintre imaginile care cred eu ca sunt reprezentative.
So here it goes: 

                  *pentru ca imi place la nebunie zapada*

     *pentru ca decoratiunile anotimpului rece imi incalzesc sufletul si ma introduc in spiritul Craciunului*  

            *pentru ca lumanarile sunt nu numai o sursa
    de caldura si lumina,ci si una de relaxare si meditatie*

Asa-i ca sunt dragalase?Imi amintesc de Craciun.Pluteste parca in aer magia si armonia in acea perioada a anului.


 Daca ar fi posibil as vrea sa fie Craciun in fiecare zi.Nu ar fi extraordinar ca orasul sa fie mereu gatit de sarbatoare,sa fie reuniuni de familie sau intre prieteni,sa rasune casele de colinde,sa avem pe masa bucate delicioase iar totul sa fie decorat cat mai special?




O lume plina de Mos Craciuni si Craciunite!O lume unde ar guverna puritatea,sinceritatea,bunatatea iar regulile de baza ar fi ajutorarea si daruirea neconditionate si dezinteresate.

Mi se pare mie sau nu sunt singura care viseaza la o astfel de realitate?! ;-)
Oamenii ar fi impacati cu sine,nu ar mai fi diferente intre ei,batranii ar fi respectati si cinstiti iar copiii ar simti mereu ce inseamna iubire si protectie adevarate.


Un basm…
Cand eram mica adoram basmele,povestile nemuritoare pe care mi le citea si recitea mama la rugamintile mele insistente.Inca mai am acea dorinta de a asculta si vedea lucruri frumoase,inca ma mai uit la desene animate,inca ma mai dau in leagan si inca mai mananc acadele,bastonase si ciocolata cu aceeasi pofta ca in copilarie.


Oricat de obositi ati fi,oricat de suparati pe viata si oameni,orice varsta si ocupatie ati avea nu uitati niciodata ca putem sa fim tineri pe vecie,secretul este impacarea cu acel copil din noi…


Macar odata pe zi radeti cu pofta,faceti ceva doar pentru voi,faceti o fapta buna,plimbati-va macar o jumatate de ora si pastrati esenta fiintei voastra aprinsa amintindu-va de ceea ce conteaza si ceea ce merita cu adevarat:iubirea!



Desi a trecut o luna de la Craciun,eu inca mai am decoratiunile in camera.Vreau sa aman momentul despartirii de aceasta sfanta sarbatoare si de aceea am si pus aceste poze pentru a impartasi cu voi mica mea bucurie si implinire.

  
Sper ca am reusit sa aduc speranta si voiosia in privirile voastre.

  
Iar pentru sfarsit am pastrat ceva special.Asezati-va confortabil and enjoy!
Pe curand…





6 comments:

  1. yey..in sfarsit cinva caruia ii place zapada...nu mai sunt singura:D

    ReplyDelete
  2. :) Atunci asa pot sa zic si eu!Yupyyy!

    ReplyDelete
  3. Acest articol este reprezentativ pentru tine.. E foarte dragut. Ma bucur ca ai ramas la fel, Ela :)

    ReplyDelete
  4. Onuta!Nici nu iti inchipui ce surpriza placuta mi-ai facut.Am o stare anapoda dar comentariul tau mi-a luminat un pic gandurile :)
    Multumesc pentru asta si pentru vizita!
    Te pup cu mare drag si dor... Imi e asa dor sa mai vorbim!

    ReplyDelete
  5. si mie Craciunul imi da o stare de bine si ma umple de bucurie.. parca bunatatea si veselia se simt in aer in prag de sarbatori.. :)

    ReplyDelete
  6. Cherry Queen,

    Asa este!E o perioada deosebit de frumoasa si emotionanta!

    Te pup!

    ReplyDelete