Saturday 8 February 2014

Review Aboca RuscoVen Gel



   Va salut! Azi o sa ne delectam ochisorii si mintea cu un alt review, spun eu, folositor multora. Nu stiu sa existe persoana in aceasta lume care sa nu se fi plans macar o singura data de disconfort in zona picioarelor. Fie ca sunt umflate, fie ca avem varice, fie ca sunt reci, fie ca le simtim grele sau obosite, deranjul provocat de oricare dintre acestea nu este unul usor de ignorat pentru ca toata viata, aproape clipa de clipa, ne bazam pe ele, sa ne duca in diferite locuri, sa facem vreun sport, sa lucram, sa… orice! Dar cand nu te mai tin picioarele ce-i de facut? Uneori o simpla odihna este suficienta, alteori e nevoie sa apelam la bai calde, cu sau fara sare, sa le masam sau cum zice americanul “to show them some love”. 

   Eu nu folosesc geluri sau creme speciale pentru picioare pentru ca, multumesc Lui Dumnezeu, deocamdata nu am nevoie de o ingrijire speciala desi daca stau sa ma gandesc mai bine, ar cam trebui sa imi indrept reconsider situatia si sa incep sa folosesc remedii pentru circulatia mea aiurita. Am avut ocazia de a testa si a vedea exact actiunea unui astfel de produs pe o persoana care se confrunta cu cateva probleme la acel moment.
    Persoana despre care va spuneam, este o doamna in varsta, slabuta, operata, care nu avea voie sa paraseasca locuinta si nici sa faca vreun efort. Acestea fiind spuse, este mai mult decat clar ca sangele sau nu mai circula ca odinioara atat din cauza varstei dar si a lipsei miscarii.
   Doamna respectiva avea obiceiul de a sta prin casa incaltata in niste sandale (era vara) care se inchideau cu barete, pe care erau aplicati arici si care o strangeau, nu ii lasau picioarele sa respire si sa se simta comode. Cand aveti de-a face cu probleme de circulatie, inlaturati orice piesa vestimentara care ar putea sa contribuie la aceasta neplacere, lasati acea zona cat mai libera. Din cauza caldurii si probabil si a catorva probleme interne, i se umflau foarte rau labele picioarelor, se incalzeau, se inroseau si o dureau.

    Vroiam sa o ajut dar stiam ca pentru asta va fi nevoie de o rutina zilnica compusa din mai multe etape, asa ca am pornit la treaba. Primul gand a fost sa ii aplic comprese dar apoi mi-a venit idea de a merge la farmacie sa intreb totusi de un unguent, un gel, ceva care sa ii aline suferinta.
   La o farmacie HelpNet mi-a fost recomandat gelul organic de la Aboca, RuscoVen. Mi s-a spus ce contine si cum se foloseste iar dupa ce am vazut si cutia in care era ambalat si m-am convins singura de ceea ce spunea farmacista, am decis sa il cumpar.








   Ce spun producatorii:

    "RuscoVen ecoGel este un produs cosmetic care respecta standardele calitative riguroase ale Agriculturii Ecologice.
    Eficacitatea produsului se datoreaza sinergiei functionale a extractelor liofilizate de Ghimpe si Castan salbatic combinate cu extractul hidroalcoolic de Vita de vie rosie si Centella care, dizolvate in solutia mucilaginoasa de Nalba asigura o concentratie ridicata de substante functionale.
    Din acest motiv, RuscoVen ecoGel confera tonifiere si elasticitate epidermei si reduce senzatia de greutate a membrelor inferioare, mai ales la finalul zilei. Gelul, formulat pe baza extractului de Alga rosie, cunoscuta si sub numele de Caragheen, cu actiune gelifianta, permite eliminarea din compozitie a ingredientelor de gelificare derivate din petrol.
    Se obtine un gel care formeaza o pelicula imperceptibila care pastreaza pe piele pe tot parcursul zilei proprietatile substantelor functionale ale ingredientelor prezente.
    Formula este completata cu ulei esential de Menta cu actiune racoritoare.

    Mod de utilizare: intindeti o cantitate suficienta de gel si masati usor, de jos in sus, direct pe zona dorita.
Se recomanda aplicarea gelului de doua ori pe zi, de preferinta dimineata si seara, pe cat posibil dupa o curatare cu apa a zonei. Culoarea si opalescenta gelului se datoreaza prezentei substantelor functionale si formulei naturale a produsului."



   Parerea mea: 
 
   Eu va spun pas cu pas cum procedam, in speranta ca efectele vor fi aceleasi chiar si in cazul vostru.
   Doamna se aseza culcata pe spate, cu picioarele ridicate pe bratul canapelei, pe un prosop. Ii puneam o carpa sub talpa, legam doua capete, introduceam doua cuburi de gheata, le aplicam de-o parte si de cealalta a gleznei si apoi legam si celelalte capete. Asteptam sa se topeasca 80% din fiecare cub de gheata si cu ceea ce ramasese masam toata laba picioarului, insistand in zonele problema amintite mai sus. Cu un alt prosop stergeam apa de pe piele, prin tamponare si incepeam sa aplic gelul, masand foarte bine toata laba picioarului, urcand putin spre gambe.
    Gelul intra repejor in piele, acoperind-o cu un film protector, care se pastreaza pana la urmatoarea spalare. De asemenea, pielea capata un parfum specific produselor pe baza de plante, aromat, mentolat. Va sfatuiesc sa va spalati pe maini dupa ce terminati de aplicat gelul pentru ca raman mainile usor lipicioase si mai mult nu ar fi prea placut sa va atingeti la ochi din greseala.
  
   Rezultatele nu au intarziat sa apara, chiar a doua zi dupa folosire am observat o imbunatatire a aspectului pielii, insotita de o senzatie de usurare si relaxare.
   Doamnei au inceput sa i se umfle picioarele din ce in ce mai putin, pana cand intr-o zi am observat, cu satisfactie, ca aveau un aspect normal, sanatos. 

    Un tub de 100 ml tine o luna, o luna si ceva, depinde ce cantitate aplicati si cat de des.
   Pretul este de 37 lei dar cu cardul de fidelitate aveti reducere si platiti 35 lei. Merita fiecare leu pentru ca face ceea ce promite!

   Va recomand cu mare caldura acest gel!


   Va pup!

   Pe curand..

2 comments:

  1. Din fericire, nu am probleme, dar poate vor ai mei sa incerce.

    ReplyDelete
  2. Mila,

    Chiar sunt curioasa daca o sa le fie de folos.

    Te pup!

    ReplyDelete